NL-FR-EN

Duurzame ontwikkeling in de sport & in het leven

MSZ Play - Sports - Training 11-12 jaar

SKILLERS DIAMANT 2010 - 2009
12 kinderen /coach 
PLAATS:  SCHOTTE. Kapellekensbaan 8, 9320 AALST

MULTI SKILLZ KIDS : sportsessies met vrienden (woensdag, vrijdag of zondag)
MULTI SKILLZ FAMILY : sportsessies met ouder (Vrijdag of Zondag)

FORMULE KEUZE VOOR JE SKILLER
Je kan als ouder kiezen om je kind met vrienden te laten skillen bij PIT STOP (KIDS) en/of samen actief te genieten van een quality-time moment in het ouder-kind concept FAMILY. 

WAAR PLAATS JIJ, SAMEN MET JE KIND, SPORT(EN)  ?
KIES VOOR PLAY, SPORTS en/of TRAINING

MULTI SKILLZ PLAY (woendag of zondag)
Wekelijks 1 of 2 non-competitieve interactieve sportsessies van 1 uur. Hier zal elke Skiller fitter, vaardiger, beweeglijker en sneller worden. Iedereen in beweging. Niemand aan de zijlijn. Een brede 360° sport-ontwikkeling met uitdagingen op maat en uitnodigende oefeningen. 
Ballen, kegels, hoepels, ballonnen, ladders, touwen en zo veel meer. Het leukste sportmoment van de week. We gaan voor gelukkige, sociale en veerkrachtige sporters in het leven. De sportsessies boosten zelfgroei, doelgericht oplossend denken en sociale interactie voor het leven. LET'S PLAY. 

MULTI SKILLZ SPORTS (woensdag)
De totaalontwikkeling van elke sporter staat in deze wekelijkse Multi SkillS Sports sessie nog steeds centraal (zoals in PLAY), maar gelijktijdig maken wij de brug naar sport-georiënteerde skills. Hierbij worden verschillende sportdisciplines aangeboden zonder op techniek en taktiek te focussen, noch naar competitie toe te werken. Jouw kind beleefd 90' sportplezier.
Kom en ontdek verschillende SPORTS: MSZ gym, MSZ tennis, MSZ hockey, MSZ foot, MSZ basket, MSZ swim, ... aan de hand van de sterke MSZ methode. Wil je kind verschillende sporten beoefenen in 1 seizoen, kies voor SPORTS. De combinatie met PLAY of TRAINING is een aanrader. TRY SPORTS. 

MULTI SKILLZ TRAINING (vrijdag)
Breed ontwikkelen en specialisatie kunnen elkaar aanvullen. Je kiest toch ook niet voor een school met enkel rekenen of taal voor je jonge kind. Perfecte aanvulling op een reeds gekozen sport, een moment om op een interactieve verrassende manier jezelf als complete sporter te vormen. Blijf als gemotiveerde sporter veelzijdig trainen om je volledig potentieel aan te spreken: fysiek en mentaal. Ideale investering in jezelf om te skillen en niet alleen te drillen. Je staat centraal en niet de competitie of de sport. Ben je een kind dat competitief ingesteld is of een sporter die zijn favoriete sport reeds heeft gekozen, ontdek vanaf 8 jaar training. LET'S TRAIN. 

Liever samen met je kind bewegen, dat kan! Schrijf in voor FAMILY PLAY of FAMILY TRAINING (intensief) en sport SAMEN met je kind.

Ondek hier het PIT STOP traject voor jouw Skiller!