NL-FR-EN

MULTI SKILLZ MAAKT KINDEREN GEK VAN BEWEGEN

MSZ Play - Sports - Training 11-12 jaar

INSCHRIJVING: klik onderaan op de gepaste leeftijdscategorie (BRONS / ZILVER / GOUD / DIAMANT) van je kind.

MULTI SKILLZ PLAY
Algemene 360° totaal ontwikkeling van je kind staat centraal. Je kind zal fitter, sneller, vaardiger en beweeglijker worden en vaardigheden van het leven kunnen oefenen om als proactieve, gelukkige, sociale en veerkrachtige sporter in het leven te staan. Ideaal als start om vaardigheden van elke sport te ontwikkelen alsook perfect ter aanvulling op een reeds gekozen sportdiscipline waar sporters voornamelijk eenzijdig sporttak specifiek gevormd worden. Je kind ontplooit zijn/haar talenten tijdens 1 uur sportgroeisessie samen met leeftijdsgenoten in een kindvriendelijke omgeving. Je kind beweegt vol uitdagende spelvormen en uitnodigende oefeningen in de richting van een gezonde levensstijl en zo veel meer met op het einde een gezond stuk fruit. 

MULTI SKILLZ SPORTS (vanaf Zilver: 2013 - 2012 met reeds 1 jaar Prutskes of Multi SkillZ ervaring vereist)
De totaalontwikkeling van je kind staat nog steeds centraal en gelijktijdig maken wij met jullie samen de brug naar sport-georiënteerde skills waarbij verschillende sportdisciplines worden aangeboden zonder op techniek, taktiek,noch naar competitie toe te werken. 90' sportplezier via de PITSTOP Multi SkillZ methode. Je kind leert vaardigheden voor sport en het leven en ontvangt een stuk fruit na de sportsessie. 

Ontdek ook Multi SkillZ FAMILY en beweeg SAMEN met je kind!

MULTI SKILLZ TRAINING (vanaf Goud: 2011- 2010 met reeds 2 jaar Multi SkillZ of clubservaring vereist)
Skill-training & conditionele basisvorming voor gemotiveerde sporters - aanvullend op ander clubaanbod of skillers die naar de competitiewereld toe willen gaan. 

Ondek hier het PIT STOP traject voor jouw kind