NL-FR-EN

Ben je op zoek naar een JOB, een STAGE, een VERENIGINGSOPDRACHT in de sportsector?
Ontdek onze verrassende veelzijdige aanpak in de sport! 
Bezorg ons vervolgens spontaan jouw CV en motivatiebrief via dit kennismakingsdocument!
Wij bekijken graag de mogelijkheden en ideale uitdaging binnen PIT STOP Sport Academy. 
Jouw informatie komt terecht bij Céline Fromholz & Dana Boonen - zaakvoerders PIT STOP Sport Academy.
Wil je PIT STOP coach worden ? 
Juli 2021
 
Als partner in Sportwijk Schotte mochten we Kevin De Smedt verwelkomen voor onderstaande vacature op 03/08/2020. Wij kijken uit naar een mooie samenwerking.

Sportwijk Schotte? Sport Vlaanderen, Aalst en de 3 lokale sportclubs (de Koninklijke Turnkring, Pitstop en Atletiek Land Van Aalst) financieren dit project voor de komende 5 jaar om sport als middel in te zetten samen met andere lokale partners en aanbieders uit andere sectoren (huiswerkbegeleiding, kunst en cultuur, welzijn,...) om sociaal een sterk duurzaam aanbod neer te zetten rondom de site Schotte.

Het doel is streven naar vitalere sportclubs door het opzetten van een samenwerking tussen verschillende sportclubs alsook met lokale organisaties uit andere sectoren (jeugd, cultuur, welzijn, onderwijs,...). Professionaliseren van minimum 3 lokaal erkende sportclubs die hun aanbod samen afstemmen op de noden van de bevolking en van de clubs om zo een veelzijdige mooie duurzame sportwijk te creëren met oog op integratie en zelfontplooiing.

Lees meer hier